Et manifest er et dokument som definerer teknikken og programmene til en nettside. Den kan brukes som en veiledning for for nye overtakere av nettsiden til å forstå hvordan siden er bygget opp.

Programmer brukt til å bygge nettsiden

WordPress er publiseringsverktøyet som benyttes til denne nettsiden. Dette er verdens mest brukte verktøy til dette formålet.

Woocommerce er løsningen som benyttes i kombinasjon med WordPress til å skape netthandlesmuligheter for nettsiden.

Elementor er sidebyggeren som benyttes til å bygge de visuelle komponentene til nettsiden. Elementor er en trygg løsning som utvikles av et team i Israel som er under kraftig vekst, derfor er dette en god og trygg løsning, også på sikt.

Yoast SEO benyttes som er SEO-verktøy til å analysere hvorvidt sidene er godt nok skrevet med tanke på søkemotorer. Yoast er også verktøyet som genererer sidekartet og schema-markup data for denne nettsiden.

Innsamling av brukerdata

Marketin AS er ikke ansvarlig for hvordan dataen som innsamles blir håndtert, dette er det eieren av virksomheten selv som står for. Likevel om du finner at det er noen brudd på GDPR ønsker vi at du tar kontakt med web@marketin.no for å rapportere dette, så vil vi videre informere virksomheten om en løsning på dette.

Les mer om hva som definerer GDPR her 

Nettsidens webhosting og drift

Nettsiden har webhosting hos Marketin AS som er ansvarlige for drift og vedlikehold av hjemmesiden/nettsiden. For rapportering av eventuelle feil med nettsiden eller nedetider. Send en mail til web@marketin.no for å rapportere dette.

SEO-verktøy brukt til å analysere situasjonen

Screaming Frog SEO-verktøy brukes til å analysere nettsidens oppbygning og sørge for at nettsiden er optimalisert for teknisk-SEO.

Ahrefs backlink checker benyttes til å analysere hvor mye autoritet de spesifikke sidene har fått, dette inkluderer det som heter backlinks som er det som bygger autoriteten til siden innenfor sin bransje på Google.

Nettsiden er optimalisert for Google av SEO-byrået Marketin AS i Oslo

close

Få varsler når vi legger ut nye biler! Meld deg på i dag: